Betalen

Betalen

U kunt in onze webshop op verschillende manieren veilig betalen. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving, uw gegevens worden veilig en versleuteld verzonden. Betaling is mogelijk via iDEAL en bancontact. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling op te halen op ons afhaaladres in Eindhoven en dan te betalen. Dit kan contant of via een pinbetaling (hiervoor vragen wij wel een kleine vergoeding).

iDEAL

In onze webshop kunt u direct veilig betalen met uw eigen bank via iDEAL. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab? Dan kunt u gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen via iDEAL is gratis.

Bancontact

Voor Belgische klanten is het mogelijk om met Bancontact online te betalen. Een betaling met Bancontact is heel eenvoudig. Er wordt een beveiligde verbinding gemaakt en u kan vervolgens uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kan u inloggen. In het vervolgscherm kan u vervolgens uw betaling voltooien.

Veilig betalen

De betaalgegevens worden vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. De communicatie vindt vervolgens versleuteld plaats.