Lekker knoeien met water

Wie vindt dat nu niet leuk

Geef kinderen een emmertje, water en wat zand en ze zijn uren lang heerlijk aan het knoeien en kliederen. Er is niet heel veel nodig om lekker te kunnen spelen. Geef kinderen de ruimte en de materialen en ze kunnen zich naar hartenlust uitleven.

Speelnatuur

Een van onze doelstellingen is kinderen de mogelijkheid bieden om met natuurlijke materialen te spelen. Speelnatuur dus. Als eerste project hebben we een mobiele waterbaan gemaakt, waarmee kinderen zelf een houten waterbaan in elkaar kunnen zetten.  We hebben wel zo'n 60 meter aan gootjes! Met ijzeren prikkers die je gemakkelijk in de grond steekt zetten kinderen hun eigen parcours uit.  

Mobiele waterbaan huren?

Tijdens onze activiteiten, zoals bv onze natuurspeelmiddag, zorgt deze waterbaan regelmatig voor veel waterplezier. Maar je kunt de waterbaan ook van ons huren. Ideaal voor schoolklassen, kinderfeestjes en festiviteiten. 

Prijzen: 

  • 15 meter waterbaan voor 1 dag: € 80,-
  • 30 meter waterbaan voor 1 dag: € 150,-
  • 60 meter waterbaan voor 1 dag: € 275,-

Deze prijzen zijn inclusief het bezorgen van de waterbaan op locatie (binnen 10 km van ons huisadres). Anders komt er een kilometervergoeding bij.

Je moet zelf zorgen voor een wateraansluiting, een tuinslang en een afvoer voor het water.

Interesse of vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via dit contactformulier of bel gewoon 06-11837104