27 t/m 29 mei 2023 Prehistorisch Dorp Eindhoven

Vikingfest!

Tijdens het Vikingfest staan wij met onze kraam met vooral veel mede, maar natuurlijk ook met onze honing en andere bijenprodukten.

 

Of je nu van verhalen of van vechten houdt, of je nu op zoek bent naar het mooiste stofje of het leukste sieraad; op het oudste Vikingfestival van Nederland sla jij je slag.

Op het Vikingfest van 2023 leer je onder meer van bijzondere ambachten en ontdek je hoe de enorme handelsgeest van de Vikingen ervoor heeft gezorgd dat we nu zoveel exotische producten kennen. De bekende show is vernieuwd en zal zich dit jaar over het hele dorp afspelen zodat iedereen ervan kan genieten … beleef het tijdens dit unieke weekend!

Tijdens Vikingfest is ook Herberg Den Bonten Os natuurlijk open om de dorst te lessen en de honger te stillen.

 

Een markt vol ambachten

Kom je naar Vikingfest in het preHistorisch Dorp, dan ben je verzekerd van de beste Vikingmaterialen. Je kunt niet alleen prachtige producten kopen, je ziet ook ware ambachtslieden aan het werk. Blaasbalgtechnieken bij De Kralenmaker, prachtige ijzerproducten van Black Oak Forge, bijzondere instrumenten van Primalcraft Instruments, mooie sieraden bij Replikant, stoffen van Speerbijter en nog veel meer! Hier kun je rustig even snuffelen tussen alle replica's van de tijd van de Vikingen.

Lokatie:

Prehistorisch Dorp, Boutenslaan 161 B, 5644 TV Eindhoven

Wanneer: 

Pinksterweekend

Zaterdag 27 t/m maandag 29 mei 2023

Hoe laat:

Van 10.00 tot 17.00 uur

Website:

www.prehistorischdorp.nl


 »