Home » 12-13 september 2020 Prehistorisch Dorp Eindhoven

12-13 september 2020 Prehistorisch Dorp Eindhoven

Op12 en 13 september staan we bij het Prehistorisch Dorp in Eindhoven.

Thema: Mythen en Legenden

De weekenden in het preHistorisch Dorp zitten bomvol verrassingen: kom je een Viking tegen, zit de jager bij zijn tent of mag je even gaan spinnen? Geen dag is hetzelfde in het openluchtmuseum. Het weekend van 12 en 13 september zijn er op verschillende plekken vertellers te zien en te horen in het preHistorisch Dorp.

 

Mythen, sages en legendes: de hele dag door vertellen we verhalen voor volwassenen en voor kinderen. Sluit jij ook aan op een bankje in de buitenlucht voor een hedendaagse of eeuwenoud verhaal? Bekijk in het schema hieronder het volledige programma.

Op zondag vind je vele extra's: natuurwandelingen door ons museum of het verhaal van Karel ende Elegast mét wapendemo. Dat wil je niet missen!

Tijdens jouw reis in de tijd kom je verschillende bewoners uit de geschiedenis tegen: jagers en verzamelaars in de prehistorie, de allereerste boeren of een middeleeuwse stedeling. Ze staan klaar om jou alles te vertellen over de periode waarin zij leven. Wil je liever wat ondernemen? Dan ben je in het weekend in het preHistorisch Dorp op de juiste plek. De ene keer maak je je eigen armbandje van vilt, de andere keer mag je vuur maken en ieder weekend krijg je wel de kans om zélf boog te schieten. Als je niet kunt kiezen, doe je het gewoon allemaal!

Herberg Den Bonten Os op het middeleeuwse marktplein is dagelijks open om je dorst te lessen en je honger te stillen.

 

Lokatie:

Prehistorisch Dorp, Boutenslaan 161 B, 5644 TV Eindhoven

Wanneer: 

Zaterdag 12 en zondag 13 september 2020

Hoe laat:

Van 09.30 tot 17.00 uur

Website:

www.prehistorischdorp.nl


 »