Home » 11 mei 2019: Open Dag op de Pimpernel, Waalre

11 mei 2019: Open Dag op de Pimpernel, Waalre

Op zaterdag 11 mei staan wij op de Open Dag bij zorgkwekerij de Pimpernel. Van 10 tot 5 bent u van harte welkom. Breng familie, vrienden en bekenden mee. Voor groot en klein is er van alles te beleven.

Oud Hollandse spelen

Zorgkwekerij De Pimpernel houdt elk jaar op de zaterdag voor Moederdag open huis. Het hele bedrijf staat dan in het teken van “kom kijken en genieten”. Gratis koffie en thee, een gratis ijsje, je laten schminken of de Kaboutertocht maken, je lekker uitleven op het springkussen; er is van alles te doen en te beleven. De imker toont producten die met honing bereid zijn en vertelt waarom de bijen zo belangrijk zijn voor mens en dier. De vogelaar vertelt over de (roof)vogels die rondom De Pimpernel vliegen en nestelen. Er is live muziek.

Moederdag

Op zondag is het Moederdag, het moment om moeder extra in het zonnetje te zetten. Met bloeiende Geraniums, Surfinia’s, Bacopa’s, Spaanse margrieten, Million Bells, prachtig gevulde hanging baskets, Begonia’s, Vlijtig Liesjes, Cosmea, tomatenplanten, courgettes en eetbare pompoenen, etc., etc. Of een uniek Moederdagcadeau uit onze winkel vol met bijzondere groenproducten.

Parkeren

Als u met de auto naar de Open Dag komt kunt u op een veld vlakbij parkeren. Dat is gratis en wel zo prettig voor de omwonenden. Langs de smalle Achtereindsestraat is parkeren niet wenselijk.

Fietsen mogen wel op het terrein van De Pimpernel staan.

Adres

Zorgkwekerij de Pimpernel

Achtereindsestraat 1-B

5583 TB Waalre

 


«   »